Számítógép javítás

Az állapotfelmérést azonnal elvégezzük. Hogy a lehető leghamarabb tudja újra használni javításra szoruló asztali számítógépét, munkaeszközét, az ingyenes bevizsgálást követően gyors megoldási javaslattal állunk elő a bővítési lehetőségek ismertetése, a hatékony vírusirtás tekintetében.

Notebook javítás

Hatékony és gazdaságos megoldásokkal törekszünk arra, hogy az Ön laptopja és notebookja is újra üzemképes legyen. A hibakeresés természetesen ebben az esetben is térítésmentes. Notebookra specializált partnereink garantálják a szakszerű, hozzáértő szétszerelést, összerakást, a gyors állapotfelmérést, a hatékony tisztítást. A szükséges javítást garancia vállalással végezzük.

Adatmentés, adat visszaállítás

Tart az adatvesztéstől, növelné rendszere, adatai biztonsági védelmét? Régi számítógépéről, szektorhibás merevlemezéről visszaállítjuk családi képeit vagy egyéb pótolhatatlan dokumentumait. Igény szerint biztonsági mentést is készítünk a választott adathordózóra. Megmentjük a megmenthetetlent biztonsági mentés készítésével, véletlenül törölt adatok visszaállításával, biztonságos adattárolási javaslatok, tanácsok adásával. 

Számítógép vírus és kémprogram keresés, eltávolítás

Úgy érzi, számítógép vírus ténykedik gépében? Úgy érzi számítógépében egy gonosz szellem bujkál? Elképzelhető hogy ez egy vírus! Bármilyen számítógéppel rendelkezik, elengedhetetlen a legfrissebb víruskereső szoftver használata, továbbá javasolt gépe időszakos vírusellenőrzése és szükség szerinti vírusmentesítése. De ne ugorjunk ennyire előre. Több éves tapasztalatunk során számos különféle vírus és kártevő akadt fenn a hálónkon, ezért szeretnénk, ha Ön is ismerné a felhasználók által elkövetett leggyakoribb hibákat. Továbbá el szeretnénk oszlatni néhány kialakult tévhitet a számítógép vírus eltávolítással kapcsolatban. Bízunk benne, hogy összefoglalónk a vírusvédelem és vírusfertőzés elkerülésével kapcsolatban segítségére lesz Önnek is.


Az itt található Írásból megtudhatja, melyek a leggyakoribb fajtái a vírus és kémprogramoknak, és mit tehet ellenük.