Rendszer felügyelet
 

Személyi számítógépek, szerverek, notebook-ok, hálózatok felügyelete, karbantartása, biztonságos és gazdaságos üzemeltetése. 

Rendszergazda szolgáltatásunk keretében javaslatot teszünk a cégek informatikai erőforrásainak optimalizálására, segítünk az ésszerű hardver és szoftver beszerzésekben, segítjük a mindennapi munkát.

Szolgáltatásunk révén gondoskodunk a meghibásodott számítógépek, notebookok, hálózati eszközök, nyomtatók, monitorok és egyéb kellékek javításáról, karbantartásáról illetve esetleges cseréjéről.

Átalány díjas rendszergazdai szolgáltatásunk keretében a felmerülő problémákat a rendszergazda akár távoli segítségnyújtással, vagy –ha ez nem megoldható- a lehető leggyorsabban helyszíni kiszállással megoldja. 

 

Megbízhatóság
 

Ebben a szakmában a legfontosabb elvárás a megbízhatóság, legyen szó az információ-biztonságról vagy a szolgáltatásaink állandó magas minőségéről!
 

Tapasztalat
 

25 éves számítástechnikai tapasztalatunk garancia a hatékony munkavégzésre. A tapasztalatunk révén további segítséget tudunk nyújtani az ügyviteli és számlázó programokban.

 

Gyorsaság
 

A felmerülő számítógépes és hálózati hibákat a lehető leggyorsabban és szakszerűen elhárítjuk. A gyors reakcióidő miatt ügyfeleinknek nem kell órákat várniuk, amíg a probléma megoldódik. Távoli asztal eléréssel akár azonnal meg tudjuk oldani a problémát.

Átalánydíjas vagy eseti rendszergazdai megbízás

Rendszergazda szolgáltatásunk az Ön igényeihez illeszkedik. Választhat teljes átalány díjas szolgáltatást, vagy akár  eseti megbízásos formát is. Amennyiben konkrét ajánlatot szeretne, hívjon fel minket, majd egy személyes találkozó és díjmentes rendszerfelmérés alkalmával javaslatot teszünk Önnek.

 

Számítógép összeállítás
 

Személyes igényfelmérés után többféle ajánlatból választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet. Az összeszerelés új gép vásárlása esetén ingyenes. 

 

Weboldal készítés
 

Modern, kreatív és igényes weboldalakat szerkesztünk és hozunk létre, az Ön elképzeléseinek maximális figyelembe vételével. Legyen szó céges arculattervezésről vagy egy egyszerű blog oldalról.